- 1 κονσέρβα συκώτι μπακαλιάρου στο ζουμί του
- μισό κρεμμύδι ξερό
- 2 αυγά βρασμένα σφιχτά
- μαϊντανός
- 1 αγγούρι
- 2 κλωναράκια σέληνο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Μαγιονέζα
Συστατικά
Κόβουμε σε κυβάκια το κρεμμύδι, το βρασμένο αυγό, το αγγούρι, και το σέληνο. Ψιλοκόβουμε τον μαϊνταντό, στραγγίζουμε το συκώτι μπακαλιάρου και το κόβουμε σε μικρά κομματάκια. Αλατοπιπερώνουμε και αναμιγνύουμε όλα τα υλικά, τέλος στολίζουμε με την μαγιονέζα.